Front Box 1

Milonga
box1

Milonga tangoFIX, κάθε δεύτερη Παρασκευή, 22:30 - 03:30.

 

H milonga tangoFIX σας καλωσορίζει για έβδομη συνεχή χρονιά. Διοργανώνεται κάθε δεύτερη Παρασκευή και υποδέχεται στην πίστα της λάτρειs του tango από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στη μουσική φιλοξενούνται οι γνωστότεροι Djs της αθηναικής σκηνής και όχι μόνο. Σε πολλές βραδιές παρουσιάζονται shows από πασίγνωστα ζευγάρια της διεθνούς καθώς και της ελληνικής σκηνής του αργεντίνικου tango. Ακόμα και αν δε χορεύετε μπορείτε να παρευρεθείτε σε μια από τις βραδιές μας! Είσοδός 7 ευρώ με ποτό και 5 ευρώ για άνεργους και μαθητές της σχολής.

Front Box 2

Practica
box1

Practica, κάθε Τετάρτη
22:45 - 01:00.

 

H practica είναι ο προθάλαμος της milonga. Είναι απαραίτητη τόσο σε νέους χορευτές όσο και σε προχωρημένους. Κατά τη διάρκεια της practica μπορούμε να δοκιμάσουμε και να εξασκηθούμε σε βήματα που θέλουμε να εντάξουμε στο χορό μας. Έχουμε τη δυνατότητα να ρωτήσουμε κάποιο δάσκαλο που βρίσκεται εκεί η ακόμα και κάποιον άλλο συγχορευτή μας. Στην practica του tangoFIX υπάρχει η δυνατότητα να χορέψουμε και στα τρία επίπεδα της σχολής. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς λειτουργεί πλήρως εφοδιασμένο bar. Στη βραδιά είναι ευπρόσδεκτοι όλοι,είτε είναι μαθητές της σχολής είτε όχι!

Front Box 3

Προσφορές
Offer TangoFix

O 1ος μήνας 10 ευρώ, δωρεάν εγγραφή, δωρεάν το 1ο μάθημα.

 

Μη χάσετε τη μοναδική προσφορά.

Μπορείτε να κάνετε έναν ολόκληρο μήνα tango με 10 εύρω.

Ελάτε να κάνετε το πρώτο μας μάθημα εντελώς δωρεάν και χωρίς καμία επιπλέον υποχρέωση.
Ισχύει για όλα τα τμήματα αρχαρίων και αρχαρίων - μεσαίων.

Δείτε το πρόγραμμά μας και επιλέξτε το τμήμα που σας ταιριάζει.

Οι δάσκαλοι του tangoFIX δίνουν σεμινάρια, συμμετέχουν σε διεθνή festival tango και σε θεατρικές παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα καθώς και σε δεκάδες πόλεις σε Ευρώπη και Ασία. Παρακάτω εμφανίζονται τα events που συμμετέχουν με ημερολογιακή σειρά για το 2019-2020.

Ελατε μαζι μας

ΔΑΣΚΑΛΟΙ

 

"Η διαδικασία της μάθησης προσθέτει ποιότητα στη ζωή μας. Η γνώση οφείλει να είναι εμπειρία."
zikounew
Georgia
thanos
Λουκάς
laina
Νεφέλη
thanos
Μιχάλης
thanos
Γεωργία
kyriakos
Κυριάκος
Το tango είναι μια γλώσσα διεθνής. Ξεκινώντας έναν χορευτικό διάλογο δεν ξέρεις ποτέ πως θα εξελιχθεί. Αυτή είναι και η γοητεία του. Κάθε χορός και μια ιστορία. Ο διάλογος μεταξύ δύο σωμάτων που χορεύουν δε συγκρίνεται ούτε με την πιο εκ βαθέων συζήτηση. Στο tangoFIX διδάσκουμε, με μεράκι και αφοσίωση, αυτή ακριβώς τη γλώσσα, σεβόμενοι απόλυτα τη "γραμματική" και τη φιλοσοφία αυτού του χορού. Πρώτα μαθαίνουμε τα γράμματα, τα γράμματα γίνονται λέξεις, οι λέξεις προτάσεις και οι προτάσεις ιστορίες. Προτρέπουμε κάθε μαθητή ανάλογα με τα βιώματα και την προσωπικότητά του να διηγείται στην πίστα τις δικές του... Κάθε χορευτής/ρια του tango οφείλει να είναι μοναδικός. Το ταξίδι της μάθησης θα είναι διασκεδαστικό αλλά και κουραστικό καμιά φορά. Καμιά γλώσσα δε μαθαίνεται εν μια νυκτί, όταν θέλουμε να τη μιλήσουμε σωστά, τηρώντας τους κανόνες. Αυτός είναι και ο στόχος μας. Τον πετυχαίνουμε μέσω μιας μεθόδου, δοκιμασμένη πολλά χρόνια σε δεκάδες μαθητές, με διδακτικά στοιχεία δανεισμένα από τους θρυλικότερους maestros του χώρου.

Ο Χώρος μας

 

Quick Info

Δηλιάδος 4 & Λεωφ. Συγγρού 66,
(Μετρό Συγγρού Φιξ)
117 42 Αθήνα, Κουκάκι

Studio: +30 213 0045651
Λουκάς: +30 6948 806026
Γεωργία: +30 6945 374715
email: info@tangofix.gr

Τμήματα για:

- Αρχάριους
- Μεσαίους
- Προχωρήμένους
- Επαγγελματίες

- Ιδιαίτερα μαθήματα

Δείτε περισσότερα...

ο Χώρος διατίθεται για:

- Σεμινάρια
- Φεστιβάλ
- Εκδηλώσεις
- Μαθήματα
- Εκθέσεις
- Φωτογραφίσεις

Δείτε περισσότερα...

Τρόποι Εγγραφής

1. Εγγραφή μέσω τηλεφώνου:
+30 213 0045651
2. Εγγραφή μέσω e-mail στο    info@tangofix.gr
3. Επισκεφθείτε μας
4. Εγγραφή online (συμπληρώστε την φόρμα εγραφής).
© 2017 Tango FIX. All Rights Reserved. Designed By U@web