About us

Γεωργία Πρoίσκου - Λουκάς Μπαλόκας

GeorgiaLoukas Tango Athina

Πήγαν στο πρώτο τους μάθημα αργεντίνικου τάνγκο το 2000. Από τότε έως και σήμερα η ζωή τους είναι συνδεδεμένη με το χορό αυτό. Δουλέψανε συστηματικά με κάποιους από τους σημαντικότερους δασκάλους του χώρου και η παραμονή τους στο Buenos Aires για μια μακρά περίοδο καθόρισε τη χορευτική τοιυς κουλτούρα, ταυτότητα και εξέλιξη.
Έπειτα από πολλά χρόνια εξάσκησης και διερεύνησης στον αυτοσχεδιασμό και τη χορογραφία, αναπτύξανε το προσωπικό τους στυλ. Ο χορός τους χαρακτηρίζεται από μουσικότητα, ταχύτητα, μεταβολές στη δυναμική της κίνησης και έντονα δραματικά στοιχεία. Πάντοτε τους γοήτευε ο πειραματισμός, ενώ αγαπάνε να συνδυάζουν παραδοσιακές και σύγχρονες φόρμες.
Η διδασκαλία τους βασίζεται στην κατανόηση των βασικών χορευτικών στοιχείων και επιδιώκουνε πάντα να παρέχουν στους μαθητές μας τα απαραίτητα εργαλεία για τη δημιουργία του δικού τους χορού, μέσω μιας διασκεδαστικής μεθόδου. Δίνουν έμφαση όχι μόνο στην τεχνική αλλά επιπλέον βοηθάνε τους μαθητές να κατανόησουν τη γενικότερη φιλοσοφία και κουλτούρα του αργεντίνικου τάνγκο.
Όντας από τα πρώτα ζευγάρια στο χώρο, έχουν συμβάλει στη διάδοση και την εξέλιξη της ελληνικής σκηνής τάνγκο μέσα από τη δημιουργία χορευτών και δασκάλων, τη συμμετοχή και τη διοργάνωση παραστάσεων, σεμιναρίων και χορευτικών βραδιών (milongas).
Επιπλέον έχουμε διοργανώσει και συμμετάσχει σε παραστάσεις στα θέατρα: Badmignton, Ηβη, Ακροπόλ, Κάτια Δανδουλάκη κ.α.

Το Σεπτέβριο του 2011 ένα από τα όνειρά τους έγινε πραγματικότητα με τη δημιουργία του δικού τους χώρου tangoFIX.

Πρόσφατα γίνανε μέλη της διεθνούς companias αργεντίνικου tango "Τango Secrets".

Festivals:
Tangocamp (Italy, Germany, Greece), Tangomagia (Netherlands),Tango to Istanbul (Turkey), Lesvos Tango Meeting (Greece), F.I.T.A. (France), Tango Emotion (Italy), Ankara Tango Festival (Turkey), Tango Cazino (Romania), Meditango (Italy), Tango mon amour (France), Nilufer Τango Festival (Turkey), Octoberpest Tango Festival (Hungary), Frostbite (Finland), ArteTango Festival (France), Athens Tango Festival (Greece), Kalamata Tango Festival (Greece), Practica X (Turkey), Cretango Festinal (Greece), Black Sea Tango Marathon (Bulgaria), A los amigos (Greece), TangoLovers Festival (Greece), Tangogreece Festival (Greece), Tango Festivalito Budapest (Hungary), Academia Tango Meeting (Turkey), Beirut International Tango Festival(Lebanon), Cairo International Tango Festival (Egypt), Cyprus Tangocamp (Cyprus) and many more!

Workshops:
Lyon, Bari, Rome, Paris, Istanbul, Ankara, Bursa, Amsterdam, DenHaag, Cluz, Heraklion, Chania, Rethymno, Mytilini, Larisa, Patra, Thessaloniki, Volos, Xanthi, Komotini, Kalamata, Dusseldorf, Preveza, Budapest, Albi, Cagliari, Ioannina, Kavala, Korinthos, Cairo, Tampere , Helsinki, Sofia ,Samos ,Verona e.t.c.

Performances and Theater:
Concert Hall Thessaloniki, Greek National Opera, Cine Κeramikos, Casino Loutraki Pallas ,Badminton, Ivi, Αrgo, Dandoulaki, Ilisia ,Kakogianni, National Theater Of Arts-Budapest, Αcropol, Κalouta e.t.c.

TV: Dancing With The Stars
Περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφικό υλικό και την ατζέντα εκδηλώσεων που συμμετέχουμε μπορείτε να βρείτε στην προσωπική μας σελίδα: loukasgeorgia.wix.com/tango.

 

 

Νεφέλη Λαΐνα

NefeliLainaΗ Νεφέλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου και αποφοίτησε από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ως ψυχολόγος. Ήρθε πρώτη φορά σε επαφή με το tango το 2002.
Ο αυτοσχεδιασμός, η μουσικότητα και η επικοινωνία του ζευγαριού είναι κάποια από τα στοιχεία που την γοητεύσαν και την έκαναν να ασχοληθεί με τον χορό αυτό.
Από τότε έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με μερικούς από τους σημαντικότερους έλληνες και ξένους δασκάλους και χορευτές, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια έχει συμμετάσχει σε χορευτικές παραστάσεις και έχει παρουσιάσει shows σε milongas και φεστιβάλ tango. Η αγάπη της για τη μουσική του tango την οδήγησε να ασχοληθεί και με τον ρόλο του dj σε milongas στην Ελλάδα και την Ευρώπη καθώς και σε διεθνή φεστιβάλ.
Στόχος της διδασκαλίας της είναι η μετάδοση τεχνικών γνώσεων παράλληλα με την ανάδειξη του προσωπικού στοιχείου των μαθητών στον χορό τους.

Κυριάκος Μίχας

KyriakosMichasΟ Κυριάκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη αλλά μεγάλωσε στην Αθήνα.
Ήρθε σε επαφή με το tango το 2007 κατά τη φοίτηση του στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στο νησί της Λέσβου. Ο αυτοσχεδιασμός, η επικοινωνία μέσα από μια αγκαλιά και η δυναμικότητα που χαρακτηρίζει το tango, ήταν μερικά από τα στοιχεία που τον έκαναν να αφοσιωθεί στο χορό αυτό.
Έκτοτε έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με μερικούς από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες και ξένους δασκάλους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Τα τελευταία χρόνια έχει συμμετάσχει σε χορευτικές παραστάσεις tango στην Ελλάδα και έχει παρουσιάσει shows σε milongas αλλά και festival tango. Στόχος της διδασκαλίας του είναι μετάδοση τόσο των τεχνικών γνώσεων όσο και η ανάπτυξη μιας επικοινωνίας με βάση το σεβασμό ανάμεσα στο ζευγάρι κατά τη διάρκεια του χορού!

Quick Info

Δηλιάδος 4 & Λεωφ. Συγγρού 66,
(Μετρό Συγγρού Φιξ)
117 42 Αθήνα, Κουκάκι

Studio: +30 213 0045651
Λουκάς: +30 6948 806026
Γεωργία: +30 6945 374715
email: info@tangofix.gr

Τμήματα για:

- Αρχάριους
- Μεσαίους
- Προχωρήμένους
- Επαγγελματίες

- Ιδιαίτερα μαθήματα

Δείτε περισσότερα...

ο Χώρος διατίθεται για:

- Σεμινάρια
- Φεστιβάλ
- Εκδηλώσεις
- Μαθήματα
- Εκθέσεις
- Φωτογραφίσεις

Δείτε περισσότερα...

Τρόποι Εγγραφής

1. Εγγραφή μέσω τηλεφώνου:
+30 213 0045651
2. Εγγραφή μέσω e-mail στο    info@tangofix.gr
3. Επισκεφθείτε μας
4. Εγγραφή online (συμπληρώστε την φόρμα εγραφής).
© 2017 Tango FIX. All Rights Reserved. Designed By U@web